2007-10-05

Lååånngg men mysig fredag

Lillebror var upp vid 4.30 och tankade lite käk och gos innan han slocknade igen, nu i sin egen säng efter förregåendes natt snurrkavalkad som drev mamman till vansinne, så nu placerades sonen sovandes i sin säng och sov gott där till strax före kl 8.

Storebror kom dock in kl 7 och deklarerade att han minsann hade kissat på sin säng! :D
Det var en underdrift, hela ungen och hela sängen var blöt men han var på strålande humör ändå och hade enligt pappan travat förbi 4 ggr innan han kom på att han skulle komma in och kolla om det var nån som hade lust att gå upp med han.

Soppa och fjärlistäcket i soffan och tittandes på B.B så hann mamman med en kopp kaffe och tidningen på nätet innan sonen lessnade och ville leka.

Dagen har i stort gått i slöhetens tecken, kallt som attan ute, bara 3 grader kl 7 men sen under dan segade det sig upp till 12 så då tog mamman pojkarna och gick en runda medans pappan var hemma och skulle vila, vilket inte gick så bra så han röjde undan lite istället.

Var förbi en ny lekplats som var så rolig att Elric aldrig ville gå hem, drev sin mor till vansinne (nästan) med sin dövhet. In på Lågans och fixade mandariner, som Elric aldrig har varit så förtjust i, men i morse så klämde han i sig dom 4 vi hade hemma! så då är det väl bäst att ha hemma ifall han får för sig att fortsätta den trenden. Godis skulle han oxå ha men icket sa mamman varpå sonen gastade "JJJOOOO" och knölade in 2 brio och hallonbåt i munnen innan mamman han reagera, efter det blev det vagnåkande även för den äldre sonen Persson.

Hemma vid 16, fixade käk åt sönerna, pulade omkring lite, fixa lite, sen kom farmor över med mössor som hon köpt till dom på Klädjätten för 10:-! , jättefina, typ ryssmössor, varma och gosiga.

Tyr tog en powernapp vid 18.30, trodde minsann att han somnat för natten men nähä då, efter 10 min hördes en massa fnitter från sovrummet så då var det bara att gå dit och plocka ut han.

Elric slockande sen i soffan kl 19 och Tyr efter lite övertalning strax före 20 så nu är kvällen friiiiiii!!! :D

Vilket det inte har varit på hela veckan eftersom Ellis inte har velat somna för kl 22 en enda kväll, vilket ju naturligtvis beror på att han sover en stund när han är på dagis och det lär han göra för han blir så slut annars så det funkar inte men lite trökigt är det för kvällen är ju lite egentid även om han är go och glad.

Nä nu lär jag uppenbarligen sluta om jag ska inte få tuttarna grillade i brödrosten :D

Adios amigos

Inga kommentarer: