2007-10-13

Lugn dag i övrigt

Efter lite bollkastande i hans rum blev han nöjd och ville gå in till pappa och Tyr i vardagsrummet igen så då gjorde vi det.

Har inte varit många knop alls idag då båda varit rätt hängigar och loja med feber mellan 38-39 g. Roger behövde in till stan för att fixa en grej till jobbet och då vill Elric följa med, hällde i han lite alvedon och sen åkte dom. Roger sövde Tyr innan så jag passade på att stöka undan och käka lite lunch och slappa tills Tyr vaknade efter nån timme.

Glömde ju skriva i inlägget från imorse att Tyrsnutten sov hela natten till idag :D
Han och pappa hade hela sängen för sig själv från kl 02 då jag och Elric la oss i soffan och käkade soppa och tittade på Byggare Bob eller om det var Tomas ??
Sen slocknade vi och blev väckta av pappa kl 8 !

Efter att Tyr vaknat (alltså nu är vi tillbaka på em) så gosa vi runt lite, han hjälpte mamma att blogga lite och snackade lite allvar med herr kvadrat och nappen. Käka lite och sen hoppade vi in i duschen, eller ja han i baljan, vilket var den här dagens roligaste händelse för minsta herr Persson :D

Blev så glad, låg som en liten hal säl och bara skvimpa omkring och tokfnittra, man blir alldeles varm i hjärtat när man hör och ser han, tänk att lite vatten kan vara en sån källa till glädje :D

Sen kom Roger och Elric hem, funderade på middag men den enda som ätit middag idag är faktiskt Tyr, för mig och Roger blev det nybakt limpa och för Ellis soppa men sen efter nån timme, vid 17.30, vill han ha mat! satte sig upp i soffan och utbrast "nu mat pappa!"

Lika förvånade blev vi och efter en snabb koll på vad lillplutten skulle kunna tänka sig att äta så gjorde han och pappa pannkakor som han faktiskt fick i sig nästan 2 st av, med hjälp av lite glass och en glatt smackande Storm som åt pannkakor fortare än fort, han har nog lärt sig att passa på om man man ska ha nåt, man vet aldrig när lillhusse behagar ändra sig.

Charlie fick också pannkaka men i buren där han har spenderat lördagen, han kan verkligen inte låt bli telefonsladden ovanför badrumsdörren så nu blev det hårdhandskarn på. Storm blir ju utvisad för minsta lilla gnag så nu är det samma som gäller för Storm.

Minipippibebisarna har varit utanför holken idag, eller ja inte allihopa men iallfall den äldsta har varit upp på översta pinnen och suttit mellan mamma och pappa och blivit putsad och även varit över och käkat själv ur fröskålen. Duktig lillis :D

Ska ge annonserna en vecka till sen blir det antingen Brynäs eller Söders Zoo för dom och för 10 månaders pippisarna också.

Nä nu ska jag nog ta och lägga mig innan Tyr vill upp och äta, ska kolla febern på Ellis också och håll tummarna att den har gått ner lite till för jag/vi vill gärna åka och elda lite skrot imorrn.

Natti Natti

1 kommentar:

Anonym sa...

Det stökas på å ni verkar må bra, hoppas smågrodorna är friska snart, men det är ju den här tiden på året när det är lätast att bli krasslig. Hur var det kan Elin få/köpa en pippi? Får höras om det.
Storkram på er mammma/mormor