2007-05-03

Sjukhus hela dagen lång

25/4 var det dags för Tyrs andra EEG mätning, kl 9.30 skulle vi infinna oss på sjukhuset
vilket jag faktiskt tycker ska vara förbjudet att ge såna okristligt tidiga tider till nyblivna 2-barnsföräldrar för jisses amalia vilket kaos vi hade här hemma innan vi kom iväg.

Och jag skulle gärna vilja ha en kristallkula och se in i framtiden hur det kommer att se ut den dagen vi båda ska iväg på jobb och båda pojkarna ska iväg till dagis.

Tack farmor för att du kom och hjälpte oss med Storm och Charlie och med att få på Elric kläderna så vi kunde lämna han på dagis i tid så att han inte missade utflykten.

Kom till sjukhuset med 2 min till godo så vi hann i allfall men mer var det inte.

Undersökningen gick bra även om Tyr tyckte det var jobbigt att ligga still eftersom han hade lite magknip och heller ville komma upp än ligga där på britsen med massa sladdar i lilla kalufsen.

Tänkte ta med oss kameran och ta kort på hur söt han är i den där hättan med alla sladdar men i kaoset som var hemma så glömde vi den.

Tog ca 30 min innan dom var nöjda och belåtna och svar får vi sen från Uppsala dit det ska skickas för analys.

Gick fortare än vi trodde att det skulle göra så vi åkte förbi Volvo och köpte bilbatteriet till våran skruttbil innan vi skulle åka till M och I och käka lunch.

Tror ni att bilskrället startar då vi kommer ut från Volvo med vårat nya batteri?????

Nä den är så jäkla död som den bara kan bli, men vi blir inte ens förvånade, varför ska man bli det? Bileländet har ju fanken inte gjort annat än strulat sen vi fick den i augusti.
Saknar våran S80 :( fasen också att vi inte rymdes i den för den strulade aldrig.

Ger Tyr mat medan Roger ringer farfar och frågar om han vill komma och hjälpa oss starta bilen.
Batteriet kan vi inte byta på plats för vi har inte verktygen med oss och vi tycker det är alldeles för pinsamt för att gå in på verkstan och fråga om hjälp.

Medan vi sitter där i bilen och väntar på farfar kommer det ut en kille från verkstan och tittar mot oss där vi sitter, sen går han in igen och så kommer han ut igen efter en stund och kommer fram och knackar på rutan. Roger öppnar dörren och förklarar läget med bilskrället och då erbjuder han sig att byta batteriet åt oss!

Det var gjort på 5 min och sekunderna senare svänger farfar in på parkeringen vi tackar han med Tyrgos innan han åker hem igen och vi beger oss lite försenade till M och I för lunch.

Lunchen blir jättetrevlig och både M och I tycker Tyr är så jättesöt och liten.

Han får jättesöta små blåa råttofflor och en råttdinglis av dom. Tack så mycket :D

Efter lunchen och efter att Roger har lekt lite med I och jag och M pratat magar, bebisar och div annat skoj så är det dags att åka tillbaka till sjukhuset för Rogers möte med kirurgen.

Gick ok hos kirurgen, tog lång tid för dom hittade inte kompresserna som dom ville att han skulle lägga om såret med, dom gav upp efter ett tag och han fick andra kompresser som ändå är bättre än dom han haft tidigare. Han ska höra sen med distriktsköterskan om dom inte har dom eller om dom finns på apoteket.

Sen fick han lov att börja träna så den 8/5 ska han till Gävle Rehab och diskutera träning med dom, magen ska han ta det lungt med men i övrig så är det bara att tuta och köra.

4/6 ska han börja jobba 25%, blir ett par dar under sommaren och sen börjar han, om allt går bra vill säga, att jobba 100% i augusti efter semestern.

Hemma först kl 16 så det blev en heldag för Tyr och oss hemmifrån, lite jobbigt eftersom vi inte riktigt är i form men skönt att ha allt gjort på en gång.

Elric hade haft det jätteroligt på dagis och utflykten hade gått jättebra, han hade burit ryggsäcken både dit och hem. Sen var det en höjdare att farmor kom och hämtade han på dagis och dom var ute och åkte med bobbycaren när vi kom hem.

Inga kommentarer: