2012-01-20


Skulle skriva om daten igår. Men nån hade skithög feber och nån vägrade sova. Så det fanns som inte tillfälle riktigt.

Men daten var supertrevlig. Massa go fin positiv energie i ett litet utrymme. Och fika!! herre min je vilket fika, vi hade dukat upp för minst ett helt kompani med massor av gosaker :D

Och timmarna flög förbi. Plötsligt var kl 20 och vi var tvungna att bryta upp för den här gången men vi ses igen den 21/2 och jag längtar redan.

Tillbaka till han med den skithöga febern. Den har hållt i sig i dag. Lägsta tempen på hela dagen har varit 38 grader. Så fort alvedonen gått ur kroppen rusar tempen upp till 40 grader. Idag på eftermiddagen efter han sovit hade han 40.2 och fick världens frossa innan alvedonen började värka.

På måndag blir det doktorn om febern inte gett med sig under helgen.

I övrigt idag hade det varit en rätt soft dag. Z fick också vara hemma, det var 12 grader kallt imorse och varken jag eller Roger hade nån större lust att gå ut + att han är rejält snorig och hostig och trött.

Roger var ut ändå vid 11 då han var fram till vårdcentralen för att kolla upp sin förkylning, han var väldigt röd i halsen pga hostan men det är bara en vanlig seg elak förkylning och inte så mycket att göra åt.

Han ska iallafall beställa tid sen till husläkaren så att han kan få B12 sprutor istället för tabletterna.

Efter det var han och handlade lite och så en runda på Toys då vi ska fira Z på söndag.

Varit en sväng på Biståndsgruppen också, hittade skrillor till E för 80:-, jättefina och ser knappt använda ut. Hittade också en fleccejacka för 35:- och 2 fina t-shirts till Z för 15:-. Ibland finns det inget alls där medans man ibland kan hitta riktiga fynd. Dessutom fick T och Z en påse med kläder från Annikas L. Och dom va också jättefina :D Tack så mycket Annika :D

Jo just det, köpte en bumerang åt E också, och när han kom från skolan så gick vi ut på ängen, i härliga minus 6 grader och testade att kasta den. Vi fick lite kläm på det, jag och E, eller ja, vi fick den typ att börja svänga iallafall innan den damp ner.

Blev en tekopp hos M och ungarna också innan vi gick hem igen och där väntade M och Roger med middag, älgstek, potatis och svartvinbärsgele. Jättegott :D

Jag och E gjorde en kladdkaka till Wild Kids och nu ligger hela högen i våran säng (som vanligt) och kollar på PingPing och Prickgrodan (Madagaskar Pingvinerna och en pilgiftsgroda)

Få se om det blir ett bad med älsklingen i kväll eller om det blir sova direkt när grabbarna somnat.




Inga kommentarer: