2007-06-04

3/6 2007 Tyr 2 månader & eftermiddagen i det fria

Idag är våran älskade lilla Tyr 2 månader!!!

Var det inte alldeles nyss som vi låg på BB och väntade på att tiden skulle gå så att han skulle få komma ut till oss?
Var det inte alldeles nyss vi kom hem, klev in genom dörren som 2-barnsföräldrar?

Han är samtidigt en så självklar del av våran familj fastän han bara varit här 2 månader, fast det för 2 månader sen bara var Elric så kom vi inte ihåg hur det va att bara ha 1 barn.

Älskade sötnosen vad vi älskar dig! puss puss på lilla kinden.

Dagen började lungt, var bara hemma och stökade på, käkade lunch och sen däckade mamma och Tyr i sovrummet och LL och pappan inne i LL´s rum.

Sov liiiittteee för länge men när mamman och pappan masat sig upp och fixat lite käk så väcktes prinsarna och efter lite stök och bök kom vi oss ut genom dörren runt 15.15.

Gick upp på järnvägen och tänkte stanna först på Ludde lekplatsen men där var så mycket folk och dessutom finns inget att sitta på så vi fortsatte till våran favvo plats, lekplatsen vid Siporexgropen. Väl där så var det bara vi och en till liten kille med sin mamma och pappa. Så lungt och skönt och precis vad vi längtade efter.

Solen värmde jätteskönt även om det snålblåste lite grann så var det otroligt skönt att bara sitta i solen och njuta av värmen.

Vi blev nog där runt 1 1/5 timme. Lekte lite med den andra lillkillen och pratade lite med hans föräldrar, åkte svinggungan (naturligtvis), balanserade, åkte kana och massor av annat bus.

Strax efter 17 så begav vi oss så mot köpis för intag av middag, LL fick gå själv men efter att inte ha kommit speciellt långt på 26 minuter så fick han åka vagn så vi skulle komma fram idag.

Gick bakvägen ner vid ån, bakom husen på Gaddaborg, så mysigt och lummigt och det riktigt luktade sommar. :D

Ellis plockade alla utblommade maskrosor som han kunde hitta och blåste sen iväg det vita fladdret under lyckligt fnitter.

Vid 18 va vi upp på köpis och bestämde oss för Mc´Donalds, har inte ätit där på väldigt väldigt länge, vet faktiskt inte om vi ätit där sen vi fick Ellis för 2 år sen men det kändes enklast idag så då fick det bli det.

Vi blev faktiskt överaskade för det smakade riktigt bra! Ellis fick ett Happy Meal med ostburgare, pommes, äppelskivor, juice å leksak. För pappan blev det ett cheesmeal och för mamman blev det MacFeast med grovt bröd å minimorötter + ramlösa, alltså ett rätt nyttigt mål med andra ord.

Hade köpt glass till efterätt men det fick vi inte, när jag beställde maten frågade dom om jag ville hämta glassen sen efter vi ätit klart. Det var ju snällt så det sa jag att jag ville naturligtvis men tji fick jag då, för när vi väl ätit klart så hade dels större delen av personalen tydligen gått hem + att det var en folkinvasion på Mc Donalds så jag skulle ha behövt stå i kö igen, ca 20 min innan vi fått nån glass så det sket vi i, bara 10 kr visserligen men ändå..........

Ellis som blivit lovad glass ville naturligtvis ha glass så vi svängde förbi farfars på vägen hem och tankade lite glass + lite bus med farfar (gakgak) och strax efter kl 20 klev vi in genom dörren.

Helt färdiga hela familjen men ändå nöjda med en sån toppendag! :D:D



Balansgång



Mamman å Tyr



"Spänn musklerna" sa vi och då gjorde han så här :D



Mamman å Tyr på Mac Donalds


Ellis knaprar pommes



Glassintag hos farfars



Gak-gak och LL kör skottkärra!


Inga kommentarer: