2008-08-16

Snabb uppdatering av läget i Perssonska hushållet :

  • Mamman : Halvdöd av svält och sjukdom ;) Elak förkylning med ännu elakare blåsor men i övrigt mår hon toppen. Ojsan växer nog och frodas oxå för magen blir iallfall större om än det för det mesta är enda tecknet på att det bor nån där inne, om det inte visade minus på vågen så skulle mamman tror att hon bara ätit för mycket onyttigheter men nu lär det väl va nåt annat :D Jobbet är skojigt för det mesta och hon trivs toppen.
  • Pappan : Jodå, han är än så länge frisk och håller sig låååånnngggt undan sjuka och snörvliga barn och fru, men vi brukar få honom på fall till sist ändå. :D Tillbaka på jobbet och trivs ok.
  • Storgrodan: är mest ARG ARG ARG, på vad? ja ni det mesta skulle jag tro, inte lätt att va liten och inte lätt att va stor, dagarna är mest ett evigt kämpande känns det som men trotsen lär väl lägga sig förr eller senare. Dagis har börjat om och det var jätteroligt och i synnerhet att träffa Melissa igen.
  • Lillgrodan : Har ont i munnen, han har oxå blåsor och så tandsingar på det, annars så har han en väldans sprutt i benen och vi får springa och jaga honom när vi är ute för han drar fortare än en avlöning och helst åt helt motsatt håll. Stor skillnad mot Storgrodan som hade vett att stanna där vi sa att han skulle stanna :D ;)

tja nu vet ni att vi lever men orkar inte sitta många stunder framför datorn, efter nattning blir det lite gitarrklink framför tv:n och sen sängen. Lovar att försöka få in lite bilder från Norrland men när det blir kan jag inte säga, förhoppningsvis innan nästa Norrlandstripp i september iallafall.

Och ni.... kom ihåg att rösta och lämna gärna ett litet hej i gästboken.

Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

krya ppå er så att ni är pigga när ni kommer kram mamma