2009-04-01

Är verkligen ledsen att jag inte skriver oftare

men jag hinner knappt sätta ner arslet just nu känns det som.

Livet är roligt som stryk men intensivt så uti helvete och dagarna går i tja ca 200 km/h, upp som en sol och ner som en pannkaka eller vad man nu brukar säga.

Men just nu när jag har 10 min över och inga barn hängandes i bilringarna så kommer här en liten update :

Vi börjar väl med minigrodan som ju inte direkt är så där jättemini längre, han är snart 3 mån och har börjat blivit mer social, älskar att ligga och "prata" med mig eller pappa eller nån leksak, mer vaken och äter mer, ligger inte direkt still heller utan rör sig i nåt cirkelliknande mönster som gör att man roterar varänn man ligger.

Mellangrodan då, ja han har ont i munnen för tänder på g och blåser som kommer och går, väldigt frustrerad och arg på nästan allt och alla för att han inte kan göra sig förstådd som han vill, han "pratar" jättemycket men tyvärr är det inte många ord som vi förstår så då blir han arg som ett bi när han inte får oss att fatta. Han diggar fortfarande lillebrorsan men det märks och syns på han att han vill ha mer närhet och uppmärksamhet än tidigare men han tar ut det mer på oss än på lillebror och det är skönt, för vi har inga problem med att hantera det och ge han det han behöver.

Storgrodan, ja herregud vilken rolig groda :D Han har mycket funderingar i lilla knoppen just nu på i stort sett allt, han är inne i en döv period just nu fast det verkar gå rätt mycket i vågor ändå och för det mesta så lyssnar han och gör som vi ber han om.

Mamman och pappan lever och frodas men skulle inte tacka nej till ett par nätters sammanhållen sömn :D

1 kommentar:

Anonym sa...

nä det är inte lätt att få tiden att räcka till med tre små pojkar, men snart blir det lite semester ser fram mot att träffa ni allihop å rå om du å pojkarna ett tag kram på er mamma