2011-03-15

Vattkoppor.... igen

Och naturligtvis heter den drabbade T. Vem annars liksom. Och första koppan sitter väldigt fint till, alldels ovanför den lilla masken. Känns inte lovande kan jag säga men vi får se, nu ikväll var det en 5-6 st utspridda över kroppen, mest som små röda blemmor. Få se hur han ser ut imorgon bitti.

Dagen idag började inte bra. T va helt utslagen, jätteont i benen och mådde illa. Så pass illa att han kräktes 2 ggr och vi hann få panik över att han hade fått vinterkräksjukan men efter kräkning nr 2 ville han ha choklad och ett kex. Vilket han fick, han har ju inte ätit nästan nått så även om det nu skulle komma upp så har han ju då iallafall fått i sig nått och slipper kräkas galla.

Men han fick behålla det och blev mycket piggare :D

Tokhärjning har det varit på grabbarna idag och gud va dom spritt grejor runt sig dessutom, kändes som en tornado dragit genom huset ett tag. Efter lunch så släppte jag ut dom och innan jag hann ut så hade dom nästan dragit ut hela förrådet på gatan!

Ute nästan 2 timmar, jätteskönt med varm och go vårsol och det är mycket vatten nu och mer lär det ju bli för snö finns det fortfarande gott om.

In och tanka lite mellis, en powernap för mig och Z, mer härjning och bus. Middag och sen blev E trött på brorsorna så han drog till farmor, ska sova kvar och hon lämnar honom på dagis. Är Z koppfri imorron bitti så går jag och Tyr fram med honom alt tänkte jag kanske gräva fram cykelvagnen och cykla men vi får se hur kallt det är imorronbitti.

Kvällen har i övrigt varit rätt lugn med toapapperspirater, hej då lilla nagel, krokodiltårar för blodet som uppstod när nageln lossnade, sockerkaksbak och tusen andra grejor.

Och naturligtvis blev det kvällsfilm även ikväll, naturligtvis, små jåttorna (kräks snart på dom där råttorna!!!)

Snart fikatajm och förhoppningsvis en sovande Z så fort han stannar av.


En tanke ikväll också för alla långt där borta i Japan som förlorat allt och en förhoppning att det inte blir värre än vad det redan är.

Inga kommentarer: