2007-09-05

BVC

Idag har vi varit på BVC med Tyrgrodan. Fick åka dit i pjymasen, för varför byta när man ändå ska ta av dom kläderna det första man gör när man kommer dit???

Lilla skrutten vägde 8870g och var 67 cm lång, en alldeles lagom knubbig go liten pjutt alltså.

Åkte och handlade sen, köpte surströmming till imorron :D och laddade upp med lite barnmat eftersom det är en viss liten kille som har tendens till att stirra ut en varje gång man stoppar nåt i munnen så nu ska vi köra hårt med käket. Han får ju redan nu grönsakspuré och vi har även börjat att byta ut ersättningen vid middag till ett mål istället och det går faktiskt riktigt bra.

Stötte på farmor och M-B oxå, förvirrade båda två fast det skiljer nog 15 år eller så på dom ;)

Nya stövlar införskaffades till Ellis också eftersom jag upptäckte imorse när jag lämnade han att dom han har på dagis är snudd på för små, st 24 och tårna längst ut. Så nu blev det par fina vit och röd randiga i st 26 istället, kanske hade räckt med 25 men nu kan vi sätta i en sula och så kan han tjocksockar i dom utan problem när det blir lite kyligare.

Dagislämningen idag gick över förväntan suveränt jättebra :D

Knappt man fick en puss och han och E följde mej till grinden och släppte ut mig och sen vill dom ha en puss båda två (goisar) och sen gick dom till bilen och började leka så jag kunde lungt åka hem!.

Nu är pappa och hämtar prinsen eftersom han bestämde imorse att pappa skulle komma med pappabilen och hämta han på dagis.

Inga kommentarer: