2010-05-14

6.20 gick larmet.....

...." Osssan tar Tyr" lät det och låg i våran säng, under våra täcken med händerna hårt hårt tryckta mot dom små öronen.

Inte helt lätt att få fram ungen därifrån och när vi väl vågat oss ner så kom det ännu mer buller och bång och då stod vi inne på toan och gömde oss tills det gått över.

Annars så har vi haft en snabbvisit att mormor,morfar och moster Elin, men T har bytt namn på dom så numera är det : Mia = mormor. Mormor = Morfar (tydligen nån grej för Kusin E säger Farmor åt Farfar) och Emma = Moster Elin. :D

Kom igår em och åkte nu för 20 min sen. Igår grillade vi och åt inne, spela lite spel efter barnen somnat och bara umgicks. Idag blev det ju en tidig morgon pga ossan (åskan) så redan vid nio stod barnen och trampade och vill åka till Toys ´R´US som inte öppnar förrän 10 så det fick dom åka en sväng till farfars först och fika lite sen åkte dom till Toys´R US och spenderade väl nån timme där och kom hem med en drös nya leksaker :D

Elric fick en snygg porscheaktig bil som man tydligen ska kunna göra till en robot.

Tyr kom äntligen hem med en älskad Ben 10 klocka!!

Och Zedd fick fin polisbil som låter alldels ljuvligt fint ;D

Blev även en jojo, en liten motorcykel och ett sandset :D

Pizza till lunch :D

Innan dom åkte hemåt igen.

Tusen tack för trevligt besök.

Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

kram på er och tack för två fina dar.:)
Om Ellis så förklara att M och hans föräldrar är en familj och E och hans föräldrar är en familj alltså inte samma och olika regler har man i familjerna, i Ellis familj lyssnar man på varandra.
Det är skit drykt å jobbigt när jobbiga kompisar dyker upp,
men prata å tålamod, kanske prata med M oxå säga att i E:s familj gäller detta,
om du vill ring gärna
kram mamma

harope sa...

Det va så jäkla bra för i lördags innan jag skulle åka till jobbet så tog jag in Ellis som lekte med M. Sa att han skulle komma in och få lördagsgodis och titta på en film. M fick långfeja och sa buttert att han minsann inte skulle få nåt godis. Varför inte säger Ellis och M muttrar till svar : FÖR ATT JAG VARIT DUM OCH INTE LYSSNAT PÅ MAMMA OCH PAPPA!!!
Det tog skruv kan jag säga :D