2007-01-03

Motorfantasten

Hur kan en liten 21 månaders kille vara så totalt uppslukad av 2 st radiostyrda bilar som han tidigare varit livrädd för??

Vi köpte en åt han i sommras nån gång men den har stått gömd i bokhyllan för han började grina så fort han såg den och sen fick han ju en i julklapp av M,M & I och den var läskig i kanske 2 dar sen så älskade han den och sitter på madrassen i vardagsrummet och bara kör den där bilen fram och tillbaka, kan ju säga att han hitills har kört lös framskärmen, en spoilergrej och antennen är inte vad den en gång var och han har dessutom lyckats bryta av antennen på fjärrkontrollen men än funkar den, ta i trä.

Sen häromdan så hittade han den andra bilen och den var minst lika rolig så nu köra han med båda, den har dock tappat karossen och lite andra delar + att framhjulen är lite skeva så den är väl småbökig att köra med men den låter ju fint iallfall :D

I övrig så har vi haft ett bra nyår med Moster Mia och en kompis till oss som var hemma från Tyskland, ätit gott, tittat på fyrverkeri, spelat spel och bara umgåtts.

Idag har prinsen varit hos farfars och vi passade på att åka in och beställa vagnen. Blev en Babytravel syskonjogger från Babyproffsen, en svart med liggdel, ev blir det en kakifärgad om dom får in dom nästa vecka för då bjöd dom på liggdelen och en massa andra grejor men man betalar bara för sittvagnen (4995:-) och så viktig är inte färgen.

I slutet på mars får vi hämta den om det blir den svart om det blir kaki så får vi hämta den om ca 2 v men han skulle höra av sig på måndag så får vi se vad det blir.

Lillebror härjar men inte mycket, mest på kvällen eller om jag sitter framåtlutad, gillar han inte, blir väl för trång då kan jag tänka mig.

Nä nu hägrar Casino Royal och lite Wii Sports innan det blir sängen.

kram

Inga kommentarer: