2007-04-10

Grodprinsen Elric 2 år !

Den 5/4 fyllde vårat älskad hjärta 2 år!

Hur det nu gick till ???

Tyckte det var nyss man satt här med en sån här liten skrutt och nu är han så här stor.


Elric 4 dar gammal.


Elric 2 år!


Han blev inte firad på torsdag eftersom han dels var sjuk och sen var vi kvar på BB med Tyr.

Vi hade tänkt att dom skulle komma upp och fika på BB men eftersom både farmor och farfar också var dåliga så tyckte vi inte att det var nån vidare bra idé.

På fredag när vi kom hem med Tyr så fick han ett påskägg av lillebror som innehöll en liten plastdrake, plastriddare, liten blå bil och en pixibok.

Sen spenderade hans pappa fredagkvällen med att montera ihop trehjulingen han fick av Vega och Bosse så när han vaknade på lördag så stod där en CYKEL i hallen och den var dessutom fullastad med små paket!

Paketen var väldigt roliga att riva i även om tejpnazisten mamma varit i farten och tejpat för glatta livet så paketen i princip var ointagliga.

Men med pappas hjälp så rev han små bitar av papprena och sa sen "käp" och marscherade in i köket och slängde den lilla pappersbiten i sopkorgen. *SÖTGRODAN*

Efter ett par vändor med små och stora pappersbitar fick vi han att börja slänga dom i papperskorgen i vardagsrummet istället.

Paketen innehöll bla, böcker, lera, piratpjymas, aptröja, tågbana, parkeringsgarage, fiskmobil.

Av morfars fick han tidigare under veckan en jättesöt liten röd drake, en jättefin liten fyrhjuling, söta sockar med nyckelpigor på och mer lera.

Av farfars fick han regnställ och piratstövlar och av Vega och Bosse då en trehjuling.


Lite av presenterna


Fiskmobilen

Inga kommentarer: