2008-03-24

En svängom med soffan...

eller ty 400 snarare.
Herregud säger jag bara, det här gör vi aldrig mera om, nu får det se ut så här tills vi flyttar, om vi flyttar någon gång vill säga.

Tog 3 timmar!!! att få vårat bängelåbäke till gosesoffa att passa in med resten av möblemanget på ett hyfsat vettigt sätt men nu känns det finemang, nu ska tapterna upp på resterande väggar och dator och bokhyllor in där och sen är det bara lite gardiner som fattas sen så har vi ett "nytt" vardagsrum :D

Jätteskönt med förändringar även om Elrics komentar var lite lustigt, " MEN tv:n är ju där!!" och "kolla handtag pappa" (vi har satt tillbaka handdtagen på sterobänken), han stod i nån minut i dörröppningen och tittade innan han vågade sig in i vardagsrummet :D

I övrig ett en bra dag, och idag är det oxå 3 år sen vi hade BF med Elric!!! tänka sig va tiden går, känns som om det var igår och ändå så har vi ju hunnit få Tyr också, vi var ju så glad för Elric då så vi trodde/tänkte aldrig så långt att vi skulle få ha lyckan att få en till liten prins så tätt inpå.

Nä nu är det dags för sängen, tidig morgon för hela högen imorrn, Roger jobbar, jag ska till psykologen för första bedömningen, Elric till dagis och Tyr till farmor.

Inga kommentarer: