2009-09-16

Dunderklumpen Persson :D

Jomenvisst ser ni, igår när jag jobbade var Roger och Zedd till BVC för Boeltest och sedvanlig vägning och mätning. Boeltestet gick över förväntan och han förärdes en okstämpel i rumpen.
Sen blev det hopp upp på vågen som stannade på 10,9 kg, med andra ord 11 kg ren och skär kärlek.

BVC tanten fick enligt fadern en något butter uppsyn och frågade vad och hur han åt, hur det gick med vanligt mat, hur mycket välling osv för se enligt BMI kurvan så ligger han på gränsen till att spräng den och det var väl tydligen inte riktigt bra enligt tanten.

Kan ju lugnt säga att Roger INTE höll med.....

Det roliga är ju också att vi haft tanten med alla våra 3 killar och både Elric och Tyr har legt i samma viktklass vid samma ålder så det är inget som är konstigt alls, vi har inga småfisar till barn och sen när dom får ordning på benen och börjar springa så rinner allt babyhull av som olja på en gås. Jag kan snarare tycka att det är bra att han har lite att ta av nu i förkylningstider och grissjuka och gud vet vad.

2 kommentarer:

Ingela sa...

Tycker dom ska skrota alla kurvor på BVC. Gumman är för lång i förhållandevis till vikten, vad ska vi göra åt det? Man kan inte växa både på bredden och längden samtidigt. Det enda dom gör är att göra föräldrar ängsliga om det är första barnet.

carola sa...

och lisa är liten:)
Man kan ju inte jämföra och som du säger, när dom börjar röra sig så försvinner ju allt..

Hoppas allt är bra med er annars.
Vi hade mammagrupp idag, Lisa var så glad att träffa alla baby kompisar..
kram på dig t jejen