2007-02-08

Lite blandat svammel

Har haft så mycket här hemma att jag inte hunnit in och skriva nåt men allt är bra med oss.

Elric är visserligen snuvig och snorig men vilken unge är inte det just nu? Lite kruxit med förkylningsastman ochså, han rosslar rätt mycket och det låter ungefär som en chipspåse i bröstet på han men bara han får medicinen så är han väldigt pigg och glad.

Snö har vi ochså fått i mängder så det är en hel del pulkåkning som gäller nu. Han har "nött" sönder den blåa så farfar var och köpte en grön till han istället.

Pratet har kommit igång rätt rejält ochså. Sötaste är hans "hej!" och så "apa" vilket för det mesta betyder att han vill ha en liten röd zoo apa ( ni vet godisen) och som dom mesiga föräldrar vi är så får han faktiskt en apa då och då, brukar kanske bli en om dan men vissar dar bryr han sig inte alls så det går i vågor.

Idag har han varit på dagis och sjungit och sen så hämtade farfars han och han sover där till imorron.

Vi har varit på MVC och kollat lillebror som mår toppenbra, mamma mår sådär men så länge lillebror mår bra så är det toppen. Ska till förlossningen om en månad 8/3 och prata om snitt och kanske får vi ett datum när lillebror ska komma.

Konstigt tyst här hemma när han inte är hemma och härjar även om han skulle sova nu men ändå.

Imorgon ska jag in till stan och fika med Monica, ska bli jättetrevligt :D och så ska jag gå på Babyproffsen och beställa skötbordet och lämna in moderskapsintyget till FK. Så dan går nog fort fram till 16 då prinsen kommer hem igen.

Nu ska jag lägga in lite kort och sen blir det sängen för mig, har ont i magen och ryggen efter att ha varit igång hela dagen.

Inga kommentarer: