2007-02-24

MVC 23/2

Var till Annica och kollade lillebror och mamma igår. Slog nog rekord för vi var där ganska precis 12 min innan vi var klara :D

Men vi tog ju inga prover och vi träffades sist för 2 v sen så det här var mer för våran skull, för vi ville lyssna på lilla hjärtat och få magen mätt och bara prata lite med Annica.

Allt var jättebra iallfall, lilla tuffhjärtat pickade på i 150 fina slag /min och magen mätte 30 cm, precis på kurvan. Mamma hade lite lågt blodtryck vilket ju kan va bra att veta om man blir lite yr.

Annica kollade oxå när vi kunde tänkas få snittiden och hon trodde att Ingegerd skulle förslå torsdagen 5/4! men eftersom det är Ingegerd så trodde hon inte att det skulle vara några större problem att kanske kunna lägga det lite tidigare annars så får det bli efter helgen för kan vi välja så vill vi nog att pojkarna får varsin födelsedag och det skulle vara skönt att få snittet tidigare så att vi är hemma hela familjen när Elric fyller år.

Men taskiga som vi är så tänker vi inte tala om när lillebror kommer till oss utan det får ni alla veta efter att han är ute :D

Efter det turbokorta MVC besöket så åkte vi och köpte lunch på Max och åkte hem till M och käkade. Hon skulle göra en tenta och vi skulle ha I under tiden, så vi käkade lunch och Roger fixade lite med deras dator innan vi åkte hem och I fastnade rätt omgående vid tvspelet :D

Trodde det skulle ta längre tid men M ringde redan vid 16.30 och då vill I inte åka hem för han hade inte spelat klart så Roger åkte och hämtade henne och sen käkade vi middag ihop innan han skjutsade hem dom.

Ringde farfars och kollade läget eftersom Ellis är hos dom till imorrn (lördag), allt toppen, varit ute och åkt pulka och rutschkana och pulsat i snön och kört slut på farfar, gosat på Jessie och varit i toppform trots den envisa snuvan.
Längtar efter grodprinsen min men vet att han har det jättebra och jag/vi behöver få en andningspaus för att orka med just nu men gudars va skönt det ska bli imorrnkväll när han kommer hem :D

Kollat igenom Greys, Lost, Prison Break och Earl alla jättebra men Earl och Greys är absolut bäst, Lost håller på att tappa rejält så fortsätter dom i den här takten vet jag inte om jag vill fortsätta titta på dom.

Imorrn blir det bara slappa tills Ellis kommer hem och sen blir det mumsig krabbmix och melodifestivalen, man lär ju titta live nu när dom är här i Gävle och jag tyckte nog att det var ett rätt bra startfält för en gångs skull, få se vad man tycker när man sett det och vilka som går vidare.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Roligt att följa din blogg H! Både magen och pippisarna växer ser jag. Må så gott!
Kram från Moster B i Bureå