2007-05-03

BVC för båda prinsarna

24/4 var vi på 2 1/2 års kontroll på BVC med Elric och Tyr fick hänga på också och bli mätt och vägd.

Elric tyckte det var roligast i väntrummet på BVC där dom har både rutschkana och en hel del bilar och traktorer. Inte lika skoj med en tant som skulle väga och mäta herrn dock men efter lite lirkande så fick vi han att stå mot mätstickan på väggen och "lilla" herrn mätte 91 cm över havet och efter ytterligare lirkande fick vi upp han på vågen, dock knästående, han väger sig hemma på våran våg men BVC:s var inte lika fin så det var inte lika skoj.
Han vägde iallfall 14.5 kg herrn så fatta att pappa är slut efter att konka omkring på han.

Eftersom han var så duktig så fick han ett jättefint klistermärke av en krokodil med rullande ögon och sen gick vi till ett annat rum där vi fick träffa tandhygenisten, hon var inte heller rolig men hon hade en gåbil som man kunde åka på och den var superskoj. Han varvade rummet ett antal gånger med vi fick inof om tänder och tandborstning. Efter lätt övertalning så fick vi han sen att släppa bilen och välja en tandborste istället, en jättefin ljusrosa blev det efter lite fundering.

Tyr blev också mätt och vägde, 3350 g och 51 cm så det går uppåt för han och det är skönt eftersom det ändå är lite knuxigt med maten och ont i magen får han också men förhoppningsvis så hjälper Lauktalosen snart.

Torsk i munnen har han också fått så nu har vi fått Mykostatin utskrivet men eftersom det inte är billigt så tänker vi använda upp flaskan vi fick när Elric var lite först och hoppas att det försvinner snart.

Inga kommentarer: