2007-05-31

Mors dag

Blev sovmorron otroligt nog för mamman, dock inget medvetet val från varken hennes eller pappans sidan, det bara slumpade sig så och Mors Dag kom vi inte ens ihåg att det va förrän vi varit uppe ett par timmar.

Efter frukosten åkte Roger över till farfars för att lämna tvätten och grejorna till grillspetten han skulle göra. Farfars va i stugan så därför tänkte vi passa på att göra undan lite tvätt och eftersom vi ville gå till farfars så åkte han och lämnade grejorna tidigare så vi slapp dra så mycket på vagnen.

Medan han va och gjorde det så fixade jag iordning smeten till pannkakorna som vi skulle ha till lunch, LL låg inne i vardagsrummet och tittade på Bilarna och upprepade med jämna mellanrum " äta pannkakka" efter ett tag blir det dock tyst men mamman antar att prinsen har gett upp eftersom han inte fick nån respons från mamman men när pappan kommer hem och går in i vardagsrummet utbrister han förvånat " men Hannah, han sover ju!

Och eftersom lillprinsen också sov så passade vi på att äta lunch i lugn och ro, vilket var ett tag sen vi gjorde tillsamans.

Ellis vaknade efter 45 min och va hungrig så efter utfodring av båda barnen så knatade vi iväg mot farfars.

Jag och Ellis satt på en maskin med tvätt och sen gick vi ut och lekte lite medans pappan började med grillspetten, som är jättegott men ack så drygt att göra.

Tyr sov gott i vagnen, hade en sovdag med undantag för lunchen men han är lite förkyld så det är inte så konstigt att han är trött.

Kl 17 kommer farfars från stugan så då käkar vi Rogers mumsiga grillspett, kyckling,fläskfile, champinjoner, röd lök, paprika, sötpotatis, ananas och halomiost. :D:D

Supermumsigt. Tack för middagen älskling. :D

Stannar till framåt 19 och sen drar vi oss hemmåt, Elric rätt slut efter att bara ha sovit 45 min och sen härjat hårt hårt hela dan så kvällen blir lugn.

Charlie på botten av Storms burPå väg till farfars, älsklingen har satt på sig brillorna själv :DBlivande biolog tror jag, stubben är högintressant för
det finns mycket mycket småkryp i den.Nya vårmodet, klädnypehatten!Gräva lite i sanden och lasta släpen till lilla traktorn full och sen........åka till stenen och tömma av lilla sanden.Ellis egna lilla trädgårdsbord å stolar, ordentligt ska det va
så efter man suttit i dom en stund ska dom ställas tillbaka
så här.Jessiegumman

Inga kommentarer: