2007-08-05

Söndag 5/8

Åhoj va tiden springer iväg men med en lite halvtrotsig 2 åring och så lillgrodan som har blivt så mycket mer med och aktiv än tidigare och fort har det gått så har inte tiden riktigt funnits till.

Men vad vi har pysslat med sen sista inlägget är bland annat att jag, Roger å LL har varit ut på sjön och fiskat, LL var jätteduktig hela tiden utom sista timmen då han blev uttråkad men för att va så liten så va han otroligt duktig och fångade sig faktiskt 2 små mörtar bara med liiiiittte hjälp från mamma.

Tyr spenderade dagen hos farfars, båda killarna tar vi INTE med oss ut samtidigt, så roligt ska vi inte ha det :D

Sen då,,,, hmm ingen aning faktiskt, vi har nog mest varit hemma och softat för det har varit rätt ruskigt väder hela veckan som varit faktiskt. Vi var och handla en dag och efteråt åkte Roger å LL satte sig vid R80 och kollade alla bilarna som åkte förbi ett tag och jag och Tyr gick igenom IKEA och pratade bort lite tid och kollade på nyheterna som kommit.

Sen "fyllde" Tyr 4 mån på fredagen! Tänk va, i 4 månader har vi varit 2 barnsföräldrar :D
Hur coolt som helst ju även om man/vi ibland faktiskt tittar på ungarna och tänker " men shit är det där MINA ungar!"

Så glad att vi har dom, för oj vad man saknar dom när dom inte är hemma, som nu i helgen som LL spenderat ute i stugan med farfars och haft det jätteskoj, bla hade V&B och H&A med P varit förbi och hälsat på och det har också varit ok väder även om det naturligtvis har blåst som det gjort hela sommaren. Det blev en liten snabbis i båten också nu på förmiddagen innan dom åkte hem. Igår gick det rätt ok men hela dagen idag har vi vandrat omkring som osaliga andar i väntan på att han skulle komma hem :D

Men Tyr var ju hemma med oss och det var skönt att få rå han själv ett par dar också, vi var ut till båten igår, åkte en liten sväng men fick inget och blev less så det blev kantarell och grodplockning istället och Tyr var också han jätteduktig på att åka båt även om han såg ut som en ihopklämd pölsekorv med flytvästen på så var han jättesöt och sov en stund i båten så att vi hann ta en kaka och å lite kaffe.

Nu ikväll har vi annars inte gjort nåt än kramats hela familjen och svettas för det ÄR skönt att värmen (fast yttepytte lite lite jobbigt också) har kommit men tänk om det kunde sluta blåsa också eller det kan få fläkta lite men inte blåsa så huvudet lossnar :(

Nä nu kanske man skulle göra pojkarna i familjen sällskap i sängen, dom sussar gott sen ett tag tillbaka men inte jag inte, nähä, när jag för en gång skull kommer i säng för 23 så kan jag naturligtvis inte somna, läste till och med ut min nya Scarpetta bok men nu efter en vända vid datorn kanske det funkar.

Natti Natti och glöm INTE kommentarer!! jag/vi vill LÄSA kommentarer ;D

Inga kommentarer: