2007-08-25

Utflyktsdag 23/8

Dagen blev inte riktigt som vi planerat, vi hade nämligen tänkt gå på Furuvik, titta på djuren, fika vid havet och åka kaffekopparna...

Tji fick vi, efter en rätt stressig morgon som egentligen inte skulle vara stressig så kom vi iväg vid 11-tiden. Jobbar hårt med att hålla Elric vaken hela vägen till Furuvik, blir glada då vi ser att parkeringen i det närmsta är tom, då blir det lungt och inte så mycket folk...

Inga människor what so ever blir det eftersom dom har stängt!!!!!

Blir galen, hur i f-n rent ut sagt, varför går det inte att annonsera ordentligt att sista veckan dom har öppet så har dom eg bara öppet på helgen eftersom dom har så många ungdomar som jobbar hos dom på sommaren att när skolorna öppnar kan dom inte ha öppet på veckorna!!!

Elric blev så besviken för han ville verkligen åka kaffekopparna med mamma och pappa men det får vi göra nästa år istället, för inte åker vi dit nu i helgen när det är sista helgen dom har öppet + lönehelg + att Roger har jobbat natt.

Slog våra huvuden ihop för nåt skulle vi göra när vi hade packat ihop en go picknik, och det faktiskt var fint väder och skönt. Så det blev Järnvägsmuseet istället, och det blev minst en lika stor hit som kaffekopparna hade varit. Blev lite snett med lunchen, men Elric gillade verkligen alla tågen. Men mest av allt gillade han lekhörnan i början av museet. Där dom hade en sån fin Brio järnväg. Var där ett par timmar ink. lunch. När vi var nöjda så åkte vi och letade efter det nya leklandet som har öppnat någonstanns på Brynäs. Vi fick leta väldigt länge innan vi hittade det och det var eg. synd att vi hittade det, för det var så sunkigt att det inte var sant, och mest för större barn. Ellis körde trampbil och städade upp bollar till bollhavet, som låg lite överallt. Vi fick nog efter 1 timme och åkte då till Bologern där vi fikade, matade pippisar och lekte lite i lekparken innan vi åkte hem. Så det blev en heldag trots allt, och vi hade det jättetrevligt.





Den här ville Elric leka med hela tiden. Tur vi va
själva så att han slapp dela med sig.


Trodde inte hundar fick åka tåg å i synnerhet inte
om dom har galna-hundsjukan som den till vänster
den högra ser bara allmänt trög ut ;)))


Farmor och Tyr


Lite tåg

Bobbycartåg!

Pippimatning (lyxkäk, lite sockerkaka och å korint
kaka)
Tjohooo där kom pappa!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tur att sådana hundar int fins på tåget, men härliga är dom. (gissa vem?)