2010-07-27

Sjuk igen

Söndagkväll fick Zedd feber, som högst var den uppe i 41 grader. Gav han alvedon och kylde ner han i duschen. La han naken i våran säng för att svalka ännu mer och då kräktes han. 2 rejäla omgångar blev det innan han däckad. Vi sov inte mycket, orolig för att det skulle vara nåt med Tyrs bacill. Natten blev lugn och dom andra killarna sov som vanligt.

En liten stund efter Roger åkt till jobbet kräktes han igen, nu var det katrinplommonfärgat och jag blev lite lur på varför men avvaktade lite. Han var törstig och ville ha vatten, gav han en liten klunk som vände på en gång och denna gången var det klart vatten och röda blodstänk.

Ringde Roger och rådgivningen, fick komma in och kolla. Dom tog massor med prover ochh kollade allmäntillståndet men mest troligt var det bara en slemhinna och nåt han fått i sig.

Skulle inte ha nåt med E-colibassillen att göra så med order om att få i han så mycket vätska som möjligt fick vi åka hem. Han sov hela tiden på sjukan, så trött liten kille.

Väl hemma fick jag i han lite juice, en isglass och lite välling men annars sov han bara.

Vid 18 vaknade han till och fick i sig en halv yoghurt, lite juice och 4 dillchips.

Idag vaknade han vi 8.30 och va piggelin så det var bara nåt tillfälligt och ingen av oss andra mår dåligt eller har ont nånstanns så det känns jätteskönt.


Kram och Puss

Inga kommentarer: