2012-04-06

Skogstur

Jodå vi kom iväg ut i skogen. Tyr hängde inte med då han upplyst oss om att han minsann inte tänkte gå förrän det blev varmt. Och med den snålblåst och bleka sol som det var så kan jag hålla med hans argument lite grann faktiskt. 

Men uppe i spåret blåste det väldigt lite och var faktiskt riktigt skönt så jag, farmor och huliganerna hade 2 härliga timmar där innan vi knatade hemåt igen.

Lite bilder från dagen.



Kaffe i skogen är jädrans gott


Zedd och fina farmor 


Hinderbana


Zedd


Ninjaungen


Skogen




hej och hå ut i skogen vi gå



Hittade lite vatten....


Ser ni "spökbarnen" 


Zedd skrek farfar och sprang åt ett håll.
Kajsa skällde matte och sprang åt andra hållet.


Farfars hade fint påskris


Farfar gungar grabbarna.


När vi kom hem så var vi ute i drygt 1 1/2 timme till. Spelade boll, gungade, hällde ut 2 miljoner stenkulor, körde Bobbycar och lite annat smått och gott.

Sen gick vi in, käka middag, spela lite tvspel, badade och sen däckade Zedd vid 19.30 innan han fått i sig nåt kvällsfika så vi får väl se när han gör morgon, han lär i vilket fall som helst säkerligen vara lite hungrig när han vaknar. Elric fick i sig kvällsfikat men sen vid 20.30 var det godnatt även där.

Tyr stannade hos farfars eftersom vi ska dit och äta imorrn och argumentet han hade för att stanna var att han skulle hjälpa farmor att göra det fint tills vi kommer. 

Och hey det säger man ju inte nej till eller hur???

En riktigt bra dag och ja, jag har hunnit med det mesta på den där listan jag gjorde imorse och det är jag nöjd med. 

Nu blir det ett Greys, lite jordnötsbågar och mineralvatten och sen sova.







Inga kommentarer: