2012-05-18

Klämtjäck klämdag


Typ lixom sovmorron imorse också.

Iallfall tills storebror i huset bestämde sig för att gå ner och bossa över brorsorna.

Eftersom barnbidraget kom idag och kylskåpet ekade rätt tomt åkte jag och älsklingen på shoppingrunda medans barnen levde rövare hos farfars och Elric var hemma och lekte med en kompis.

Annars har det varit rätt tjutigt idag då Tyr har väldigt ont i halsen, så ont att det känns som en propp i halsen enligt hans beskrivning och han får inte ner någon mat överhuvudtaget. Han glömmer bort det mellan varven och insiterar på mat, macka, frukt osv för att han är hungrig, vilket inte är konstigt men han får inte ner nåt utan tuggar och tuggar och tuggar tills han tvingas spotta ut det. Tycker jättesynd om honom men vet inte riktigt hur vi ska lösa det eftersom det är helg. Just nu lever han på välling och varmt honungsvatten/te. Är det lika illa på måndag så blir det en tur till HC.

Zedd är jättesnorig och säger att han har ont i halsen men frågan är ju om han har ont i halsen eller om han har ont för att Tyr har ont?

Så vi får väl se hur det är imorrn. Ingen av dom har feber än illafall och jag hoppas den håller sig borta.

Imorrn jobbar Roger och Elric ska åka till stugan med farfars. Beroende på hur pojkarna mår så ska vi nog åka över till farfars och vara där och pilla lite, skönare att vara ute där om det är bra väder än här.

Men som sagt vi får ta dagen som den kommer. Nu väntar iallafall sängen.

Natti Natti



Inga kommentarer: