2008-04-05

HIPP HIPP HURRA FÖR VÅRAN PRINS IDAG!!!

Älskade grodprinsen fyllde 3 år idag! Stora killen har han hunnit bli och kl 06.45 var det nån som inte kunde hålla sig längre utan då kom han tassandes in till oss och undrade om vi inte skulle öppna lite paket??


Gogrodan, oj va vi älskar dig hjärtat vårat!


Så det gjorde vi, var ju ändå vakna så det är väl klart att man öppnar paket då, varför vänta på nåt så skojigt???


Och duktig som han är så slängde han pappret efter varje öppnat paket men vi hade lärt oss från i fjol så nu hade vi en stor tomkartong ståendes brevid han så det gick snabbt och smidigt.


Lillebror satt mitt i alltihop och såg allmänt förvirrad ut, i fjol låg han i soffan och sov som en liten liten mask när Elric fick sina paket :D


Så vad fick då lilla grodan?? ja frågan är väl nästan snarar vad han inte fick men bla så fick han en del kläder, fiskespö med tillhörande magnetfiskar, briovirus, mobiltelefon, basketkorg, bilplanch, Chick Hicks, bok och sist men inte minst så hade farfars och V och B gått ihop och köpt en Blixten Sparkcykel åt honom. han blev helt till sig när han öppnade paket!


"En sån här hade jag beställt från Toys`R US!" och sen studsade han omkring hela tiden medan Roger byggde ihop den.


Fika efter det men han ville som vanligt inte ha något utan fick istället macka och lite småplock, Tyr geggade runt lite med en tårtbit och smetade ner farfar en del men inte mycket kom i och lika bra va det eftersom det var grädde i tårtan och det ska han ju eg inte äta.


Efter fikan var det bara på med kläderna och ut som gällde, soligt och fint med blåste väl lite kallt men han var så jätteduktigt med sparkcykeln och fick ordning på balansen rätt omgående, han och farfar hann med lite hockey också innan dom åkte hem och vi gick in. Hade nog kunnat varit ute hur länge som helst men han är både snorig och hostig så det är bättre att han kanske kan vara ute en stund imorrn också.


Tyr sov en stund i vagnen och han är inte alls frisk, legat på runt 38 i feber hela dagen, är nog i andras ögon rätt pigg men det kan inte vara mer fel, för att vara våran pillermask är han väldigt lugn och stilla och ligger mycket i soffan eller på golvet på täcket så det märks att han inte är i form, hoppas det bara är en vanlig förkylning alt att det äntligen är några dumma tänder på väg upp.

2 kommentarer:

Anonym sa...

fin Elric dag :) en till garattis kram från mormor

Anonym sa...

STOOORT grattis till stora Ellisen, tänl vad tre år går fort. Jätte många kramar så ses vi snart :)