2008-04-03

HURRA HURRA FÖR VÅRAN PRINS IDAG

Idag fyllde så då våran lilla minigroda 1 år!!!

1 år, fattar ni att han varit här hos oss i 1 år, fast det känns som om det var igår vi kom hem från BB med våran lilla ynk som numera är upp i 12 kg´s klassen.

Ingen höjdar dag har det tyvärr inte varit då han har haft feber på runt 38-39 g hela dagen och väldigt ledsen och gnällig, paketen imorse var väl roliga, mest roligt med papper men traktorerna från morfars å Elin och Phu telefonen från oss var väldigt uppskattat och han har legat på en kudde och brummat av och till hela dan.

Sen fick han ju en Bobby Car av morfars också, väldigt uppskattad i synnerhet av storebror :D som har provkört Tyrs Bobby Car hela dan men han är rolig för han vet mycket väl att den röda är Tyrs och den blå är hans, så först kör han sin blåa och sen säger han " nu ska jag provköra den röda, som är tyrs"

Firade med pizzalunch som han dock sov sig igenom och nån pizza fick han ju inte heller utan fick istället köttfärsås och spagetti men han verkade så nöjd med det ändå så.

Elric är inte riktigt pigg han heller verkar det som, sa flera ggr under förmiddan att nu är jag trött, nu måste jag vila lite osv så att han däckade en stund efter lunch var inte så förvånande men han brukar inte sova mellan 2-3 timmar och sen somnade han nu strax före 23.

Tyr somnade tidigt men sover oroligt, hoppas att det bara är tänderna så att febern ger sig snart, inte roligt att han ska behöva vara sjuk på sin födelsedag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stoooora grattiskramar från moster muuan. Paketen ligger på posten :D
kram på er

Anonym sa...

å en fin dag för lill Tyr, läste det tidigare men lämmna ingen komentar!!! Grattis kram grån mormor