2010-06-27

Tuffare eftermiddag


Så kom älskade lilla Tyr hem. Men han mår inte bra. :(

Rapport från farmor visade att visst hade det gått bra i stugan.

Han längtade inte hem eller efter oss men han har knappt ätit nåt, inte välling heller som han annars är väldigt förtjust i.

Han ville heller inte göra nåt. Dom hade gått ner till sjön. Då ville han gå hem på en gång.
Han ville inte gå en sväng i skogen. Han ville inte göra nåt annat än sitta inne i stugan och då har vi ju haft jättefint väder och han brukar vilja va ute då, sparka boll, sitta i en balja och plaska och bara vara.

När han kom hem och jag mötte han ute på parkering så log han knappt, började nästa gråta och ville bara kramas. Sen har han knappt varit ut på hela eftermiddagen. Nån liten stund på altan men annars vill han sitta inne och titta på tecknat och äta frukt.

Det gör ont i mammahjärtat. Min lilla älskling mår inte bra.

Vill spola fram till 7:e så vi får komma till Barn och få hjälp.
Få veta vad vi kan göra för att hjälpa honom.

För vi ser och känner på honom att nåt inte stämmer, att han inte mår bra och att då stå brevid och inte vet vad vi ska göra tär på oss och på hela familjen.

Han är rädd för så mycket och så otroligt jätteorolig för precis allt vilket gör oss oroliga och osäkra på hur vi bäst kan hjälpa han.

Och det gör också allt här hemma lite turbulent eftersom vi inte hinner med dom andra killarna riktigt så som vi skulle vilja och inte heller hinner med allt här hemma som behövs göras.

Hoppas vi får en bättre dag imorrn trots att pappa åker och jobbar efter 3 veckors semester.

kram och puss

1 kommentar:

Sandra sa...

Styrkekramar till er alla!
Hoppas att ni får rätt hjälp så att ni kan hjälpa lilla Tyr att må bra!

Kram kram!