2006-12-22

Pippibebisarna!


Här är dom :D

Våra små "barnbarn", Saurons och Morwens första små bebisar, dom 2 längst ner mot holkväggen föddes natten mot måndag 18/12 och på förmiddagen den 18/12 och minstingen längst bort föddes natten/morgonen till igår 21/12.

Hitills verkar det gå jättebra och dom är jätteduktigt föräldrar som boar och matar dom hela tiden, stökar med dom och Morwen visar sig inte utanför holken många sekunder så man får vara snabb med att kika till dom när hon är ute och rastar vingarna lite.

Fortsätter dom så här så får dom föda upp dom själva men märker vi att dom tappar intresset eller att det blir för jobbigt för dom så kommer vi att plocka ut dom runt nyår och handmata dom istället, men det är svårt så jag hoppas verkligen att dom behåller intresset för dom.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh, vad mysigt med pippibebisar!! Om det är någon som älskar Grå jako fåglar så är det min Jonas! Han hade en arbetskamrat som hade med sig en sån pippi till jobbet lite då och då förut och Jonas och "Gojjan" (som den fågeln hette) fullkomligt avgudade varandra! :-D Hoppas det går jättebra med de små liven! Kram o God Jul!