2007-07-02

Soft dag hemma å i skogen 26/6

Roger var in och tränade på morgonen och dumma som vi är så sa vi till grodprinsen att pappa skulle åka och träna så han blir stark som Hulken, så efter det så säger man att pappa ska åka och träna så säger prinsen "pappan tjäna hulken" :D Inget litet krav han har på sin pappa inte :D

Medan han va och gjorde det så kom farmor och moster V över och hälsade på oss, V ville träffa både Ellis och titta på Tyr som hon inte sett förutom på kort.

LL lite blyg i början men sen så släppte det och han körde hårt med henne. Spelade bandy, sparkade fotboll, jagade hon med bobby caren, va till lekplatsen och en massa annat bus.

När Roger kom hem så skjutsade han upp dom på köpis och jag gjorde oss klara för att gå en sväng efter att vi ätit lunch.

Blev att vi gick 3.5 km spåret, vilket va jätteskönt även om det stekte på rätt bra i vissa lägen.
LL som eg nog va lite trött ville ändå gå rätt mycket själv och knatade på rätt bra även om han fastnade vid var och varannan blomma som såg fin ut.

Sen så "tappade" vi ju bort han i skogen också ;) Gick i sakta mak med vagnen och han knatade på efteråt, vi pratade lite och så med jämna mellanrum sa vi "går det bra LL?" eller "kommer du nu då" och lite sånt och så helt plötsligt hör vi illvrålet från vildmarken, typ, men när vi vänder oss om så finns där ingen LL???
Var barnet var? I diket naturligtvis :D , det var inte djupt och inte heller något vatten i det, däremot rätt mycket buskar och annat sly så vi såg han inte på en gång förrän det började sprattlas och så hörde vi ju ylet också. Skrattade så vi grät samtidigt som vi tröstade en helt förstörd prins och priset för att vi skrattade fick pappa betala iom att sonen då efter det minsann ville kramas jättelänge med sin pappa, och krama är numera ett annat ord för bära.

Vi har sagt att vi inte kan bära han jämt och ständigt nu för han är lite tung, och det har han tagit fasta på, men däremot har vi ju faktiskt inte sagt något om att man inte får kramas, så nu när han eg vill bli buren säger han kramas istället :D

Kom runt spåret tillslut och gick efter R80 mot köpis, såg 2 hästar men lastbilarna på R80 var mycket roligare att titta på så hästarna slängde han bara ett snabbt öga på.

Blev glassugna eftersom det var så varmt i spåret så vi bestämde oss för att gå in på köpis och köpa glass och samtidigt ta upp Tyr som nästan blev kokt i liggdelen och ge han lite mat och låta han svalka sig lite. Väl inne på köpis passerade vi Los Sombreros café där 1 st farmor och moster V satt och mumsade bakelser!
Så då blev glass där för oss och en liten pratstund med dom innan moster V skulle åka hem.

Gick järnvägen hem, med stopp hos farfars för toabesök och sen hem och slänga i tvätten som sen tog resten av kvällen i anspråk.



Raggarbrrrr



Trollslända under Trollbron



Trollslända nr 2



Farmors jättefina blomma

Inga kommentarer: