2009-01-24

Det är bara att inse att tiden inte riktigt räcker till med 3 smågrodor här hemma, det är mycket man vill och önskar att man orkade ha tid till men det är bara att inse att det inte funkar just nu och att man får ta det senare när livet flyter på lite bättre.

Veckan som varit har gått undan och mycket har vi hunnit med.

Måndag bjöd på hörselkoll av grodynglet som sussade sig gott igenom hela testet och båda lamporna blev gröna så det betyder att han hör även om han verkar ha en naturlig förmåga redan nu att kunna stänga av när han så önskar.

Tisdag hade vi premiär med vagnen och promenad till dagis. Killarna invigde dubbelpulkan som funkade jättebra och dom var jätteduktiga och satt lugnt och sansat utan slagsmål.
Grattisen haglade på dagis och alla var väldigt nyfikna på grodynglet i vagnen.

Jätteskönt med promenad och det kändes helt ok i magen efteråt. Tisdagen innhöll också ett rätt så otrevligt besök hos tandis då jag har en väldigt trasig visdomstand som lagades provisoriskt och som sen ska opereras ut den 25/2. Den sitter alldels för dumt till för att den ska gå dra ut som vanligt men det känns jäkligt långt till 25 februari men det är väl bara att hålla alla tummar att jag slipper tandvärk innan dess.

Onsdag var det premiär på BVC, grodynglet hade klämt i sig så mycket käk att han faktiskt hade passerat sin födelsevikt med några gram. 3240 vägde vi och så hade han växt en hel cm också!
Annars tror jag onsdagen var rätt lugn, kommer inte direkt ihåg att vi gjorde nåt annat.

Torsdag var det shopping, glömde hälften ungefär kändes det som så det blev en till runda efter lunch. Hämtade killarna, käka mellis och middag, sen åkte Tyr till farmor och jag och Zedd gick till dagis för lite föräldrautbildning, väldigt trevligt och mycket svammel också.

Fredag hade Roger utbildning på jobbet så det var bara jag, Ellis och Zedd hemma, gjorde inte alls mycket, blev ett par svängar med Tarzan, lite leka med bilarna, lite rita, lite skriva.
Elric skulle också nödvändigt vis byta bajsblöja på Zedd men när det väl kom till kritan så var det inte så roligt och han avböjd blöjbytet med orden " nä mamma det här får nog du göra, det luktar alldeles för illa!"

Så det har vi pysslat med i veckan, imorrn blir det lek hos O med familj och sen är det ny vecka igen.

1 kommentar:

Sandra sa...

Kul att höra om hur trebarnslivet funkar.. Fullt upp som sagt :)

Kram på er!