2009-01-13

Och så vände det....

vi hade en avskyvärd morgon, tänker inte gå in på några detaljer för det skulle ta halva natten att skriva men det var tårar, snor och tandagnissel från i princip alla medlemar av fam Persson, från den 5 dagar gammla minigrodan till pappan i familjen.

Efter mycket om och men så kom iallfall Elric och Tyr iväg till dagis med hjälp av farmor och tystnaden och lugnet infann sig och mamman föll i sömnkoma i soffan med minigrodan och pappan satte sig framför datorn och försökte få ordning på FK´s puckade regler och hit och dit skit.

Sen blev det pizza och Greys till lunch innan vi flyttade in i sovrummet och fortsatte sovandet till 14.30 då småkillarna kom hem igen, åter med hjälp av farmor (tusen tack)

Sen har eftermiddagen förflutit i ett lugnt och sansat tempo med goa och glada killar, trots hektisk dag på dagis med julgransplundring och bus med kompisarna.

Minigrodan har som vanligt sovit och åter sovit, men han vaknar själv för att äta så det är nog inget konstigt med det, går inte heller mer än max 3 timmar mellan så vi är inte oroliga för att han sover och sover och sover.

Han är otroligt cool och så go att man bara vill äta upp lillknyttet :D

Det är inte mycket som kan väcka han verkar det som, han låg och sov i spjälsängen när Roger nattade Tyr, som var skitförbannad och absolut inte skulle sova, spela ingen roll att ögonen gick i kors av trötthet, sov skulle det ickes och han vrålade säkert i 20-25 min innan han till slut gav upp. Men tro inte att miniskrutten Zedd vaknade av det inte, nähädå, jag stod ute i hallen redo att rusa in och ta ut han om han skulle vakna och va ledsen men icket, han snusade på i godan ro och vaknade först 20 min efter Tyr somnat.

Tankade lite käk, sen fick han ligga naken på en handuk i soffan medan jag hämtade en blöja, när jag kom tillbaka efter 1 minut hade han avlagt dagens lass och sen slocknat!
Inte en reaktion när jag tvättade av han och satte på nya blöjan, nädå han sussade gott med snuttefilten och va så nöjd med livet.

Inga kommentarer: