2009-01-13

tja va ska man annat säga än totalt jävla kaos

Kom hem i söndags och gud va skönt men visst blir det jobbigt och visst är det en stor omställning för alla inblandade utan tvekan.

Så just nu är livet upp och ner och kaos råder inom det Perssonska hushållets väggar men vi ska bara få igång rutinerna och vardagen så rätar det nog ut sig.

Yngsta medlemen tar dock det mesta med ro och sover sig igenom dagarna, utom då man tankar i sig en rejäl slurk käk, sen är han oftast vaken en stund på em och kikar på omvärlden nån timme eller så innan man faller in i sömnkomans land igen.

Hitills har inget av brödernas våldsamma härjande stört den unga minigrodans skönhetssöm men han borde ju vara van från magen så det är väl eg inte så konstigt men nån reaktion tycker man att man bör få förutom ett ögonkast här och då.

Själv så mår jag hyfsat för att ha blivit snittad för 5 dar sen, såret läker precis som dom andra gångerna otroligt bra så bra läkhud har jag uppenbarligen fortfarande.

Nä nu ska jag gå och snutta med minigrodan, kanske sova en liten stund också när man kan.

Tack mormor och morfar för dom jättefina blommorna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så fin tecknad bild av familjen. Skönt att höra att allt är normalt = kaos, Zedd verkar vara en lugn liten groda, vi hörs ha det så bra kram mamma