2007-10-14

va é det för dag idag? Jo det är eldar dag idag :D

Frågade Ellis imorse när vi klev upp om vi skulle göra nåt, han spände ögonen i oss och sa väldigt bestämt "ELDA" och eftersom febern var nere under 38 på Ellis och även Tyr var feberfri så bestämde vi oss för att köra på eldning idag, mulet men uppehåll och +10g.

Roger fixade iordning lunchen, mumsig fläskfilegratäng och sen packade vi in skrotet vi hade kvar i källaren, oss själva och kidzen och åkte till farfars.

Tyr hysteriskt ledsen, vill inte ha mat, inte välling, inte napp, ingenting, till slut fick jag han att ta flaskan iallfall och han somnade efter en liten stund, la in han och så sov han nog i en timme drygt.

Vi andra passade på att äta lunch och sen gick vi ut och började elda, farfar var jättehygglig och bytte till vinterdäck på våran bil och farmor var kvar inne och höll koll på Tyrgrodan.

Ellis lite gnällig av och till, sprang mellan garaget och farfar och vi nere vid tunnan, så fort Kajsa kom i närheten av han vrålade han som en gris och skrek " gör illa mig", inte riktigt i form med andra ord för i vanliga fall så säger han bara åt henne när hon vill slicka han i ansiktet, då skriker han"NEJ" och puttar bort henne.

En rätt lugn och skön dag med massa mys vid elden, jag och Tyr knatade hem vid 18, släppte ut boyzen, fixade nytt käk åt hela högen, dammsög medan Tyr låg näck på täcket och snackade med sina skallror och pruttade som värsta lilla pruttkudden :D

Elric och pappan dök upp vid 19 och efter ett bad och lite mys och soppa så slocknade Ellis strax efter 20 medans Tyr behövde lite mer tid på sig och somnade inte förrän vid 21.30.

Nu blir det fika och Don´t forget the Lyric´s för mamman och pappan och sen sängen.

1 kommentar:

Anonym sa...

En skön söndag, jag har oxå eldat, i skogen med jaktgubbarna, det är faktiskt mysigt att elda på hösten.Ha det så bra kram mamma/mormor