2010-02-21

akutbesök och snöstorm

Snön faller än och har så gjort sen i förrgår natt!!

Det måste väl ta slut nån gång eller???

Igår var iallafall en väldigt lugn dag. Elric var kvar hos farmor så kl 9 packade vi in övriga barn och drog till Willys för lite påfyllning av förråden. Exemplariska små barn hela tiden :D

Hemma så blev det lunch, lördagsgodis, film, OS, tv-spel och bästa M som trotsade snön och gick dom numera dryga 50 m hem till oss.

Gjorde en köttfärslimpa till middag fast det blev snarare en köttfärsgratäng men gott va det och blev lite kvar till frysen också. Gjorde en smulpaj med äpple till efterätt.

Började kolla på Mellon parallelt med tv-spel men det var så fruktansvärt uselt så att jag som i vanliga fall inte tycker om Alcazar tyckte dom var bra! Annars var det Timotej och Crucifed Barbara som jag tyckte va bäst även om CB gärna hade fått haft en hårdare låt. Även Darin var ok även om jag personligen inte tycker han är så där bra.

Och sen blev det skoj, för då ringde farmor och hade en hysterisk liten Elric hemma, han skulle gå och lägga sig då han fick tokont i magen och inget hjälpte :(

Så dom kom hem med han och han satt i soffan och såg erbarmelig ut och hade så ont i magen, kunde bara stå om han luta lätt framåt. Så vi ringde och fick naturligtvis komma in eftersom det är så svårt och luddigt med magen, kan vara magknip lika gärna som blindtarmen eller vad som helst.

Men roligt att köra i detas skitväder, tack och lova att man inte har långt iallafall.

Väl inne så fick man ju då träffa en av alla dom ohygligt trevliga människorna i receptionen ;/

Men efter en stunds väntande och tittande på den spännande massjakten på tv så fick vi komma in till Dr Mirakel. Elric kunde fortfarande inte gå och var jättetrött eftersom klockan var närmare halv tolv på natten.

Han klämde och kände och petade lite här och var och sen helt plötsligt hoppar den unge mannen upp från britsen och har bara lite molont i magen. Kan gå, hoppa och ser ut som vanligt och inte blek, trött och ajig.

Ingen aning men det lutar åt att det var nån sorts magknip trots allt, även om han gått på toa som vanligt, inte ätit nåt ovanligt eller så men skönt iallafall att det släppte och han mådde bra.

Eftersom han mådde bra då vi kom ut i väntrummet och det var på upploppet på massstarten så han hann med en snabb sväng bland leksakerna medan vi hejade fram super killarna Hellner och Olsson :D

Väl hemma igen strax före tolv så blev det sängen rätt omgående och nu ligger han och sover i soffan helt utslagen med brorsorna härjar.

Idag blir också en lugn dag eftersom det fortfarande snöar och jag ska åka och jobba ett par timmar. Blir nog tvspelet som dom fick låna av M och så lite film, mys och lek med bästa pappan.

Ha en underbar dag.

Puss och Kram

2 kommentarer:

Mia sa...

stackars grabben då :( tur att det gick över av sig självt :)
Kram

Sandra sa...

Aj då... stackar liten!
Tur att det släppte!

Kram!