2013-01-17

Sponsrat inlägg : Telia HBO


Inför den tredje säsongen av HBO's lysande fantasyserie Game Of Thrones känns det fantastiskt att HBO Nordic har lanserats här i lilla Svedala. De två andra säsongerna har rullat i diverse betalkanaler och till och med på SVT och lyft primetime fantasy till höjderna. George R.R. Martins fantasyepos har även fallit de oinvigda i smaken med sin dramatik, lysande manus och skådespelarinsatser. Vadå då undrar många nu, en serie, vad är det för märkvärdigt med den? Svaret kommer här. HBO kommer att erbjuda alla kunder i Sverige att se avsnitt som visas i USA direkt efter avsnittets eftertexter har rullat klart. Man kan alltså krasst säga att inom 24 timmar kan du titta på din favorit HBO show textat på svenska direkt i datorn eller via valfri smartphone/platta. En av aktörerna som erbjuder HBO Nordic är Telia digitaltv.

Läs mer och beställ HBO! De erbjuder även 6 månader gratis HBO om man tecknar abonnemang med dom. Så alla som tröttnat på att vänta på sina favoritserier, eller alla som inte vill ladda ner serier via torrents eller liknande, ställ in siktet på slutet av Mars.
HBO har dock en gediger backlog när det gäller episka och fantastiska serier. Sopranos, Boardwalk Empire, Spartacus, för att nämna ett par. Ska bli skönt att få ta del av det här tycker jag hursomhelst.






Inga kommentarer: