2011-04-03

En jättebra födelsedag är till ända





T har väl inte haft bästa dagen humörmässigt sett men han var väldigt nöjd med dagen i stort och bästa stunden var nog i kväll då det äntligen slutade regna och han fick gå ut och cykla. Drygt 2 timmar var vi ute och det var en trött kille som frivilligt gick in då :D

Nedan dagen i några bilder.



Dom älskade efterlängtade cyklarna!!!
E´s blå och T´s gula.

Ett par av presenterna
Bakugan, Buzz och Playmogubbe

En annan favvo och den här har vi nog läst
10 ggr om inte mer idag :D

Lite fika blev det också :D

Och så äntligen. Ute och cyklar!!!!

E blir jag jätteimpad av. För förvirrade mamman lyckades blanda ihop lite paket idag och jag insåg inte misstaget förrän dom öppnat paketet innehållandes E´s lego!!!!
Sa att om han vela så fick han det idag, eftersom dom redan öppnat det. Men nope, han bad oss slå in det igen, han vill spara alla sina paket till på tisdag för det är då han fyller.

Han var nöjd med att få cykeln idag, den ville han inte vänta med men allt annat vill han vänta med, till och med paketen från farfars och V & B men eftersom B ville att dom skulle öppnade sina paket så då gick han med på det :D

Sen var han jätteduktig och byggde ihop en liten legogrej som T fått. Som sen T demolerade på 5 röda sek!!! E blev jättebesviken, tuffen våran, så vi hjälptes åt att bygga ihop den igen och sen bestämde vi att den skulle bo inne i hans rum med det andra legot och det tyckte han va en bra idé.

Så trots en del utbrott, en del tårar och lite annat så har vi ändå haft en bra dag och T somnade gott, omgiven av alla sina nya leksaker :D.

Nu är det dags att kram kudden, tidig morgon och så är det cykelpremiär till dagis.


1 kommentar:

Mia sa...

vilka snygga cyklar! förstår att dom är nöjda med dom :D å vad roligt att han tyckte om boken (du vet ju var det finns fler :D)
Kram till er allihopa <3