2011-05-28

Kompistryck

E gör allt och då menar jag verkligen ALLT för alla som vill leka med honom. Det har gått så långt att han inte ens kommer in för att gå på toaletten pga av vad kompisarna ska tycka.

Ikväll var det viktigare att följa med en ny kompis hem än att FÖRST komma hem och tala om för oss var han skulle vilket resulterade i att vi fick leta i 40 min innan vi hittade på ungen!!!

Och nej, han förstod inte alls att vi blev oroliga. Och nej, han förstod inte heller varför han inte fick nåt lördagsgodis eftersom han glömde bort det där med toaletten och nej han håller sig inte heller.

Han kommer också att bli hysterisk imorgon då han inte får vara ute, eller ja på gräsmattan innanför vårat staket får han vara. Varför han inte får cykla och dom enda ord som vi kommer att få höra imorgon är
"men åååååhhhh" och "orättvist"

Anledningen till kompislekförbudet är dels trycket, alltså man kan inte gå in och äta, man kan inte gå på toa, man kan inte lyssna på sina föräldra osv, som han haft svårt med länge och det blir alltid värre på våren.

Och cykelförbudet för att han trots upprepade påminnelser lånar ut sin cykel och då gärna mot en cykel aningen för stor för honom och utan några bromsar och så kör dom i "gropen" med massor av hopp, träd och stenar.

Rätt hopplös liten 6-åring vi har nu :(

tur han är söt när han sover iallafall :D




 

Inga kommentarer: