2011-11-27

Fucking chaos!!!!


Ja det beskriver vår dag med ett bra ord. Min hjärna känns som mos efter den här dagen och än lär det inte vara över eftersom lillkillen våran har munnen full med blåsor och riktigt riktigt ont.

T åkte efter utbrott 2 eller om det var 3 till farmor för att vi skulle hinna andas lite och roa dom andra två så gott det gick men efter bara nån timme ringde hon och sa att det var helt kört i väggen. Han satt i hallen och bara vrålade efter sin pappa. Så det var bara att åka och hämta hem han igen. Länge sen vi har fått hämta hem han från farfars. Där brukar det aldrig vara något problem så det märks verkligen att han är inne i en dålig period just nu.

Packat ihop massa till tradera så farmor var snäll och kom hit vid 17 så vi fick åka och posta paketen och andas lite från tjutandet som varit under dagen.

Och vid 18 när vi var hemma igen kom så äntligen den första snön!!!

Väldigt blöt och lär nog inte ligga kvar så länge men E som vägrat sticka näsan utanför dörren på hela dan försvann ut som en liten vessla och var ute 1 timme lite dryg och sen somnade han gott.

Snart dags för sängen för mig med, skola imorrn, musik och Uppman, ska bli intressant.

Sussa gott alla fina.


Inga kommentarer: